Videoya birakilan yorumlara bakinca tek olmadigini izleyenlerin hemen hemen hepsinin de çok etkilendigi görünce burada paylasmak istedim.
Ve o yorumlardan bir kaç örnek :
Ortada dinazor gibi dolaşan siyasetçilerden kurtulup, Sevdagül hanım gibi pırıl pırıl gençlerin önünü açmak için oy kullanmalıyız.
Kendini bu kadar güzel dinletebilen pırıl pırıl,kültürlü,naif genç bir kadın.Yolunuz açık olsun.Gençlere örnek olmanız dileğiyle.
Ben 75 yaşındayım.bu umutsuz ve karamsar günlerde sizin gibi gençler bizi umutlandırıyor Sevdagül hanım.Allah sayılarınızı artırsın inşallah.
Ne harika bir kadın! Ne harika bir genç! Ne harika bir insan! Ne harika bir siyasetçi! Geleceğe olan inancımı tazeleyen sevgili Sevdagül hanım size hayran oldum! Var olun, sağ olun! Umarım daha yüksek mevkilerde görürüz sizi, sizin gibi insanlara ihtiyacımız var.
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum