Iste yeni bir gösterge daha ülkenin nasil bir hukuksuzluk içinde iktidar gücünün adalet mekanizmasini nasil da kendi gibi dusunmeyenleri, kendisine muhalefet edenleri hapislere tikdiginin.
Özeller'i bilmezdim. Onlar TV sayesinde ögrendim.
Inscrit le: 30 Jan 2006 Messages: 12080 Localisation: Nancy / France
Posté le: 22 Sep 2025 16:39 Sujet du message:
Bahçeli buyurmus "kurucu önder" lafini protesto eden konusmalari nedeniyle hapse konuluyor.
Ben özeller'den bugune kadar haberim olmamisti. Bu tutuklama nedeniyle tanimis oldum.
Ben de dün "bebek katili" denen adama simdi "önderlik" yakistirmasini anlayamiyorum. Üstelik bunu soyleyen de Bahçeli, zaten hangi sözünden dönmedi ki.
Asil sorun iktidar ortagini hosnut etmek için tutuklama.
Hem de hukuk devleti yok sayilirak, bir kez daha "huku devleti" kalmamistir diye davul zurnayla duyurmak gibi bir sey.
Ankara'da bir mahkeme ifade özgürlügü demis. Dosyayi kapatmis. Ama Istanbul meslektasinin itiraz mahkemesi olmamasina ragmen dosyayi almis, "milleti kin ve dusmanliga" gibi bu dosya için alakasiz bir ithamla adami hapse tikmis.
Hukuk ogrencileri sanirim ilk senede ögrenirler. Suçu isleyen Ordu'da yasiyor, Bahçeli Ankara'da ikamet ediyor. Buralarin mahkemeleri dururken Istanbul neci oluyor.
Sonra da Ozgur Ozel saraydan emir aliyorlar deyince iktidar itiraz ediyor.
Bu "terörsüz Türkiye"den bugune kadar benim anladigim Apo'ya özgürlük kazandirmak. Ne beis Demirtas ceza eviden çürüye dursun...
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum