47 visiteur(s) et 0 membre(s) en ligne.
  Créer un compte Utilisateur

Utilisateurs

Bonjour, Anonyme
Pseudo :
Mot de Passe:
PerduInscription

Membre(s):
Aujourd'hui : 0
Hier : 0
Total : 2289

Actuellement :
Visiteur(s) : 47
Membre(s) : 0
Total :47

Administration

Derniers Visiteurs

murat_erpuyan : 23h37:09
administrateu. : 1 jour, 06h11:47
opak : 2 jours
lalem : 3 jours
duygu : 3 jours

Nétiquette du forum

Les commentaires sont sous la responsabilité de ceux qui les ont postés dans le forum. Tout propos diffamatoires et injurieux ne sera toléré dans ces forums.

Forums d'A TA TURQUIE :: Voir le sujet - Tayyipland'in gerçek yuzu...
Forums d'A TA TURQUIE Index du Forum Forums d'A TA TURQUIE
Pour un échange interculturel

FAQFAQ   RechercherRechercher   Liste des MembresListe des Membres   Groupes d'utilisateursGroupes d'utilisateurs    

Tayyipland'in gerçek yuzu...
Aller à la page Précédente  1, 2, 3, 4, 5, 6

Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forums d'A TA TURQUIE Index du Forum » Forum en langue turque
Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant  
Auteur Message
murat_erpuyan
Admin
Admin

MessagePosté le: 31 Aoû 2025 12:56    Sujet du message: Répondre en citant

Selimiii buraya tasiyinca ben de konuya girmek geregini gördüm.

Resmi tören elbiseleriyle gelen subaylarin üstlerinin aranarak içeri alinmasini skandal olarak algiliyorum...

Bu dosyanin basligina uygun bir video ile katkida bulunayim.

Anıtkabir'de 30 ağustos rezaleti...
Serdar Akinan

https://www.youtube.com/watch?v=pt0fOr3tDJk

<
Voir le profil de l'utilisateur Envoyer un message privé
murat_erpuyan
Admin
Admin

MessagePosté le: 31 Aoû 2025 16:58    Sujet du message: Répondre en citant

Bugun kolay kolay gizlenemiyor. Iktidar partisinin Reis'e slogan atmak için Anitkabir'e getirdigi bindirilmis kitalar gorevlerini bitirdikten sonra gidiyorlar hem de denetim altinda, konusan biri olursa zilgiti yiyor "niye konusuyorsun" diye.

Bu videodan seyredebilirsiniz. Videoyu gönderenin mesajina katilmiyorum...

ek olarak :
https://twitter.com/mira19261/status/1961815482371043817

<
SelimIII
V.I.P
V.I.P

MessagePosté le: 11 Sep 2025 22:26    Sujet du message: Répondre en citant

Gerçek yüz, ikiyüzlülük, utanmazlik, iftiracilik olabilr mi ?

Bu resim sosyal medyada dolasinca Zafer Partisi Baskani (Murat beyin deyisiyle Türkiye'nin Zemour'u Smile ) açikca ifade etti :

Yandas basinda çarsaf çarsaf dolasan alttaki fotografta avukat Epözdemir tutuklandi ama yemegi duzenleyen G. Tekin CHP'ye kayyum atandi !!!

Yandas basin G. Tekin'in pesinden kosuyor, ona destek oluyor ama avukat casus...

Mad
duygu
Admin
Admin

MessagePosté le: 13 Sep 2025 2:48    Sujet du message: Répondre en citant

cengiz-han
V.I.P
V.I.P

MessagePosté le: 19 Sep 2025 10:59    Sujet du message: Répondre en citant

Adam 4 dakikada 2002'den bu yana geçen süreyi özetleyivermis.

Bunlardan sokakta çokca var ama AKP hâlâ % 30 !!!

Evil or Very Mad
pusula
Newbie
Newbie

MessagePosté le: 20 Sep 2025 6:28    Sujet du message: Répondre en citant

cengiz-han a écrit:
AKP hâlâ % 30 !!!

Evil or Very Mad

Merhaba, iste bu aradigim ! cünkü ortada hata var, bunu fransizca yazacagim : "La Turquie est une erreur de conception".
Bunun kanaatine vardim ve kabullendim ! Stoïcisme felsefesi gibi, elimden gelmeyen gerçegi kabul ediyorum artik, üzülmemeye bakiyorum çogu zaman. Crying or Very sad

Bu "Olusum Hatasi" kaynagi yine fransizca benim için "Delta Differentiel" den kaynaklaniyor : aradaki hatali pay.
Yani ayni bir etnososyal grubun ve ayrisi ile ortaya çikan uyumsuzluk veya yakinlasmama potansiyeli: Afrikalı/Afrikalı ve Çinli/Çinli, yakınlık meselesi, yakın hissetmekle ilgili.
Afrikalılar/Çinliler kendilerine yakin olabilir evrensel insani değerlere mümkündür ama bunun için daha fazla uyuma katılmaya "çaba" lazim.

Aynı şekilde, Avrupa topraklarında doğmuş, sarışın ve mavi gözlü avrupalı ​​Atatürk, başlangıçta Anadolu halkının yaşadığı toplumla bağdaşmayan bir uyumsuzluk yaratabilir... Ne yapmalı? Bu durumda, "çaba" lazim.
Temelden laikligin neden ve neye yaradigini bilmeyen kendini dinli/dinci gören sunni bagnaz fanatikler, veya, geçmisinden tarihi yanlis okuyan ve anlayan kinci alevi Kiliçdaroglululari gibilerin "çalismasi" gerekiyor bunu : reddettikleri Kemalist değerleri yeniden keşfetmek ve uygulamak için bir "çaba" göstermeleri gerekiyor.

Ah farklı sosyo-dini ortadoğu kültürleri, Ah Hataturk! 200 yıllık Avrupalılık, Anadolu'da 20 yıla sıkıştırılmış ama olmadi olmaz tutmadi iste tutmaz öyle ! O yüzden oratada bi hata var, La Turquie est une erreur de conception

Cözüm için kisaca, "AKP/CHP" düetini, dünyasini, blok u birakmak gerekiyor, ama soroslu kuruluslar veya kendini entel gören kuruluslar Üçüncü akimlara "fasist" damgasini vurup tikamaya hazirlar algi ile, oysa olgu apayri olsa da...

Olan Internet sayesinde bilgili ve farkindalikli gençlere oluyor : kaybedilmis yeniden insa edilmesi gereken bir ulkenin bir yapinin tadi kalmadi, hayattin da dolayisiyla.

Oyumu düzgünce atiyorum kendimce, ortadaki mevcut sonuçtan sorumlugum yok. Ve Fransa'daki orta iç anadolu sehirliler (sehir adi vermek istemeden kirletmemek için) Ataturk'e zehir kusanlar (ceux qui crâchent leur vénin), artik onlara gülüyorum çünkü dedigim "DELTA DIFFERENTIEL" olayi normal.
Eskiden Türkiye'yi Bodrum, Antalya, Sanatçilar vs. olarak sanardim. Artik Olusum hatasinla yüzlestim Embarassed Cool
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    Forums d'A TA TURQUIE Index du Forum » Forum en langue turque Toutes les heures sont au format GMT + 2 Heures
Aller à la page Précédente  1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 sur 6

Sauter vers: