| Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
| Auteur |
Message |
duygu Admin

|
Posté le: 26 Mar 2025 2:01 Sujet du message: |
|
|
Sisli'de Belediyeye atanan kayyum ilk "icraatini" ivedilikler yapivermis !!!
 |
|
|
 |
SelimIII V.I.P

|
Posté le: 26 Mar 2025 13:58 Sujet du message: |
|
|
İmamoğlu'nun Silivri'den yazdığı ikinci mektup:
"Milletimiz büyüktür diyerek sizi selamlıyorum.
Ramazan ayının merhameti, bereketi, adalet, birliktelik ruhu, insanın insanı hissetme anlayışı üzerinizde olsun.
Sosyal devlet olmak adına, adalet adına üzerimizdeki kötülüklerin bittiği, iyi günlerin geleceğini müjdeleyerek; ülkemize, milletimize, emeklisine, gençlerine, emekçisine, iş dünyasına zulüm ve zor günler yaşatan her kim varsa; içten dualarımla bir an önce bu kötü, bir avuç insanı milletçe göndereceğimiz günleri, sandığı, seçimi iple çektiğimi bilmenizi istiyorum.
Akşam İstanbul Saraçhane’de milletimizin, yüzbinlerin sesinden “Yiğidim Aslanım” şarkısını dinledim. Çok teşekkürler…
Halk TV’de 00.30’da benimle ilgili hazırlanan belgeseli izledim. Teşekkürler Halk TV.
Buradan bir uyarıda bulunmak isterim. Bir süre, dün akşam ilk kez hepimizin vergileri ile yayın yapan TRT başta olmak üzere, iktidar yalakası kanallara ilk kez hayatımda bu kadar bakma fırsatı buldum. Tam bir rezalet, yalan, iftira; namusa, haysiyete dil uzatma. Koca insanlar utanmadan, nasıl bu denli kötü olabilir? Hepsinin, tüm bu yalancıların, yalakaların, Ramazan ayında kul hakkı yiyenlerin burnundan fitil fitil getireceğim ve ömrüm var oldukça hukuki haklarımı arayacağım. And olsun!
Bütün bu sorunları çözeceğiz. Bu atmosferi yaratan, bize yaşatan tek kişi var. Ankara’da kapalı kapılar ardından Türkiye’yi yönetmek değil koltuğunu korumak için Ramazan’da kul hakkı yemek dahil her yolu mübah gören tek kişiyi milletçe göndereceğiz, sandıkta göndereceğiz.
Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Başaracağız. Akşam herkesi Saraçhane iftar sofrasında Sn. Genel Başkanım Özgür Özel ile oruç açmaya davet ediyorum. Ben de sizi izlerken iftar sofrasında olacağım, dua edeceğim.
Ekrem İmamoğlu
25 MART 2025 SALI, SİLİVRİ"
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/tutuklu-ekrem-imamoglu-silivri-cezaevinden-mektup-yazdi-burnundan-2313103 |
|
|
 |
SelimIII V.I.P

|
|
|
 |
murat_erpuyan Admin

Inscrit le: 30 Jan 2006 Messages: 12403 Localisation: Nancy / France
|
Posté le: 26 Mar 2025 16:45 Sujet du message: |
|
|
Yukaridaki mesajin tamamlayan dogrulayan bir haber.
| Citation: |
Trollerin 'Bakkal' dediği hükümetin gözdesi çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu’nun hakkındaki malı soruşturma nedeniyle tutuklandı. Bazı troll hesaplar, İBB’nin Muş’ta bulunan bir şirkete verdiği ihaleyi ‘Bakkal’ olarak nitelendirirken, o şirkete bakanlıklardan ihale yağdığını ortaya çıktı.
|
https://www.sozcu.com.tr/trollerin-bakkal-dedigi-hukumetin-gozdesi-cikti-p154145
<
|
|
|
 |
murat_erpuyan Admin

|
|
|
 |
cengiz-han V.I.P

|
Posté le: 28 Mar 2025 1:52 Sujet du message: |
|
|
Iktidar siddeti arttirdi; gozaltina alinanlar dovuluyor, saraçhane'den donenlere saldiriliyor, tv'ler kapatiliyor, camilerde imamlar bas bas bagiriyor.
Iste görüntüler; yoruma hacet yok.
https://youtu.be/rIk6ITlVpEQ?si=Q5n_unMm4ssNEgEI
 |
|
|
 |
cengiz-han V.I.P

|
|
|
 |
murat_erpuyan Admin

|
|
|
 |
duygu Admin

|
Posté le: 30 Mar 2025 1:27 Sujet du message: |
|
|
 |
|
|
 |
lalem Expert

|
|
|
 |
lalem Expert

|
|
|
 |
duygu Admin

|
Posté le: 06 Avr 2025 3:20 Sujet du message: |
|
|
 |
|
|
 |
cengiz-han V.I.P

|
Posté le: 10 Avr 2025 2:00 Sujet du message: |
|
|
|
|
|
 |
murat_erpuyan Admin

|
Posté le: 10 Avr 2025 22:16 Sujet du message: |
|
|
<
|
|
|
 |
murat_erpuyan Admin

|
Posté le: 18 Avr 2025 23:36 Sujet du message: |
|
|
Istanbul'da yasayan yakin bir arkadasimdan aldigim bir mesaj.
| Citation: |
Sevgili arkadaşlar. Yerel seçimlerde ikametgahımın olduğu Beykoz’da oy verip seçilmesine katkıda bulunduğum CHP li Beykoz Belediye Başkanı ve benim gibi oy kullanan İstanbul halkının büyük oy farkı ile seçtiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı haksız yere ve sudan sebeplerle, kabarık şuç kayıtları olan gizli tanıkların muğlak ifadeleri ile içeri atıldı. Buna bir de işyerimin olduğu Şişli ilçesinin yine büyük oy farkı ile seçilmiş Belediye Başkanı eklendi. Ne benim verdiğim oya, ne de milyonların oylarına saygı gösterildi! İrademiz yok sayıldı. Yolsuzluk ve teröre yardım gibi sebeplerle bu belediye başkanları ve diğer çok sayıda belediye başkanı ayrıca onların çok değerli kadroları tutuklandı.
Halbuki İstanbul ve Ankara’da belediyeler el değiştirince hazırlanan delilli belgeli yüzlerce yolsuzluk dosyasına bakanlık tarafından el konulmuştu ve bunlarla ilgili senelerdir işlem yapılmıyor. İktidar mensuplarının suç işleme özgürlüğü varmış gibi davranılıyor. Kısa süre önce MHP başkanı sayın Bahçeli “Hiç kimse dokunulamaz hesap sorulamaz değildir, Kimse ayrımcılığa sahip değil.” demişti.
Bu cümleleri tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer belediye başkanları için kurmuştu ama aklıma ister istemez Sinan Ateş cinayeti ve karısının söyledikleri geldi. Ayşe Ateş ifadesinde MHP yöneticisi 4 kişinin ismini vererek eşinin kendisine “Bunlar beni öldürtmek için kapı kapı dolaşıp kiralık katil arıyorlarmış” dediğini söylemişti. Tüm MHP ve Ülkü ocakları camiasını suçlamak haksızlık olur ancak, organizasyonu yapan azmettirici, MHP milletvekilinin evinde yakalanmış, katillerin MHP ve Ülkü Ocaklarına ait araçlarda otoyol gişe geçişlerinde çekilen görüntüleri tüm basında yer almıştı. Sonunda MHP li isimlerin dosyaları ayrı yargılanmak üzere ayrılmış, tetikçi torbacılar bir dosyadan ceza alırken, diğer dosyada MHP yöneticileri için takipsizlik kararı verilmişti. Cinayet soruşturması sebepsiz ve azmettiricisiz olarak kapatılmıştı.
Demek ki Bahçeli’nin söyledikleri AKP için de MHP için de geçerli değil! Oy vermiş olduğumuz CHP li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek için yapılanları görüyoruz. Örnek olarak CHP li belediyeler kamu bankalarından bir kuruşluk kredi alamıyor. Projelendirilip dış kredisi sağlanmış metro hatları senelerdir bir imza bekliyor. İstanbul’da ilk defa açılmış olan 150 den fazla kreş ve onlarca Halk Lokantasını kapatmak için bahane aranıyor. CHP li belediyeleri seçmiş olan halk cezalandırılıyor.
Yazdıklarımın hiçbiri hayal mahsulü, yalan veya iftira değil. Açılan soruşturmalar ve tutuklamalar için de aynı şekilde düşünmemiz mümkün mü? Bütün bu adaletsizlikler ve aptal yerine konulmak canıma tak etti. Ülkemiz karanlık bir rejime doğru hızla sürükleniyor. Bizler yaşlandık ve kalan ömrümüzde içinde yaşayacağımız bu karanlık yapının bizler için pek de önemi kalmadı.
Peki ya çocuklarımız. Ya torunlarımız? Bütün bu gittikçe artan adaletsizliklerin ve haksızlıkların başımıza geliş sebebinin “Tepkisizlik ve umursamazlık” olduğunu ve “ Sarı öküzü” çoktan vermiş olduğumuzu düşünerek, İmamoğlu’na oy verebilmek için CHP ye üye oldum.
Ayrıca Saraçhane’deki mitingleri de destekledim. Amacım bir kişinin bile fazla olmasının çok önemli olduğunun bilinci ile protestolara arka çıkmaktı. Yapılmış olan temayül yoklaması veya aday adayı seçimlerinde oy kullanıp CHP adayının belirlenmesine katkı sağlayan onbeş milyon kişiden biriyim. CHP üyesi olmayan insanların da destek oyu kullanmış olmasını çok önemli buluyorum. Ayrıca protesto toplantılarına destek vermek de çok önemli. Evde oturup mesaj yazarak bir yere varılamayacağını çok net olarak anlamış olmamız gerekiyor. Şu sloganı hiç aklımızdan çıkartmayalım:
“Ya hep beraber ya da hiç birimiz. Kurtuluş yok tek başına”.
Herkes görev başına. Herkese çok sevgiler.
|
|
|
|
 |
|