Biliyorum Murat sikayetci bu forumlarin Fransizca agirlikli olmasini istiyor ama Tayyipland'ki olaylari bir de Fransizca yazmagi canim istemiyor.
Yeni bir topik açiyorum, evet Türkçe. Burada insan kavraminin nasil yok olup gittiginin orneklerini vermek için.
Halkinin %99 musluman olmasiyla ovunen, basortusunu bir siyasi sembol olarak kullanan, her seye dinden yola çikarak yorum yapan, daha dogrusu din somurusunu çikarlari için kullananlari, adalet denen ki islamin en onemli konularindandir, kavramin nasil yok edildigini, merhametin zerresinin kalmadigini gosteren olaylara yer vermek için.
Ben Bilal Konakci'den devam edeyim. Bozkus'un dedikleriyle kalmadim, ben de google'da arastirdim.
Kisaca, 2009 yılında İzmir Aliağa’da bir okulun önüne bırakılan bombayı imha etmeye hazırlanırken bombanın infilak etmesi sonucu iki gözünü, sağ elini ve sol elinin işaret parmağını kaybeden gazi polis memuru Bilal Konakçı’ya Bylock kullandığı iddiasıyla verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından cezaevine gönderildi.
Alni seçdeye degenlerin yonettigi ülkenin ne hale geldigini, muslumanlim diyenlerin MERHAMET ve ACIMA duygularini nasil gozler onune serdigini goruyorsunuz.
Posté le: 07 Mar 2021 13:51 Sujet du message: Re: Tayyipland'in gerçek yuzu...
cengiz-han a écrit:
Biliyorum Murat sikayetci bu forumlarin Fransizca agirlikli olmasini istiyor ama Tayyipland'ki olaylari bir de Fransizca yazmagi canim istemiyor.
Yeni bir topik açiyorum,evet Türkçe. Burada insan kavraminin nasil yok olup gittiginin orneklerini vermek için.
Halkinin %99 musluman olmasiyla ovunen, basortusunu bir siyasi sembol olarak kullanan, her seye dinden yola çikarak yorum yapan, daha dogrusu din somurusunu çikarlari için kullananlari, adalet denen ki islamin en onemli konularindandir, kavramin nasil yok edildigini, merhametin zerresinin kalmadigini gosteren olaylara yer vermek için.
Dini siyaset için kullanıp cahil halk ile iktidarda tutunuyorlar..
Posté le: 18 Mar 2021 0:52 Sujet du message:
Milli ve yerli oldugunu soyleyen bir iktidar var, Bahçeli denen adam Danistay'a kiziyor Andinin kaldirilmasini yasakladigi için, be adam, kaldirilmasi için Danistay'in ayni konuda kararina itiraz eden Milli Egitim'e kizamiyor, yemiyor...
Tepki verdigini imaji yaratarak herkesi aptal yerine koyuyor.
Ve Aksener çok tutarli bir politika izliyor ve yukseliste, beni bile etkilemeye basladi.
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum