Les commentaires sont sous la responsabilité de ceux qui les ont postés dans le forum. Tout propos diffamatoires et injurieux ne sera toléré dans ces forums.
Forums d'A TA TURQUIE :: Voir le sujet - Iftira, asagilama, kin, nefret, ikiyüzlülük...
Forums d'A TA TURQUIE Pour un échange interculturel
Son nefesini verdiği anda, müftü sıfatını taşıyan bi herif ne dedi, “gebermiş” dedi, “dinimize düşmandı” dedi, iktidar partisinden belediye başkanı olmuş bi başka herif ne dedi, “Karadeniz’i de kirletir, cesedini Hindistan’daki Ganj nehrine atsınlar” dedi, kafasına fes takıp yandaş televizyonda program yapan bi başka din bezirganı ne dedi, “günah işliyordu” dedi, “Bu Volkan Konak gibiler, mahallenin gençliğini kerhaneye götürüp zina ettirir, alkole alıştırır” dedi, milli eğitim müdürü sıfatını taşıyan sözde eğitimci ne dedi, “pontusçuydu” dedi, “içip içip sapıtıyordu” dedi, “öldüğümde beni yakın diye vasiyet etmiş, yavaş yavaş yakılsın” dedi, profesör unvanlı yandaş akademisyen ne dedi, “arkasından rahmet okunmamalı” dedi.
Ve bu kisiler kendilerinin müslüman olduklarini iddia ediyorlar.
Türkiye Hukuk Devleti diyorlar papaganlasmis RTE yanlilari... Hukuk bilmeye gerek yok, en temel kural MASUMIYET KARINESI kavramidir.
Anayasa Mahkemesi kararlarina saygi da duymayan ve uymayan adam ülkenin basindaki adam masumiyet karinesinin irzina geçerek kesinlesmis bir karar olmadigi halde kendisini 3 kez sandiga gömen Ekrem Imamoglu'na hirsiz diyor.
Medeni bir ülkede bu suçtur, tazminat davasi açilir ve kazanilir.
Özel bu konuyu çok iyi anlatiyor :
"TAYYİP BEY'İ ALMAYA GELDİK..." Özgür Özel'den yeri yerinden oynatacak Erdoğan sözleri! Bomba çıkış
Posté le: 21 Nov 2025 12:11 Sujet du message:
Aslinda ben de Altayli gibi pes diyenlerdenim kötülük dünyada tam bir kazanma ivmesine girmis durumda.
Eh Fransa'da yasayinca dogdugun buyudugun ülke kayitsiz kalamiyorsun ama elinden fazla bir sey gelmiyor, hatta korkuyorsun, ulan simdi Turkiye'ye gittigimde sen internette bir yazi yazmissin bu Cumhurbaskanina hakarettir deyip tutarlarsa deyip otosansur uyguluyorsun...
Ama yine de dayanmiyorsun gelip bu dosyaya not duseyim diyorsun. Seviyorum burasini galiba 20 sene geriye gidip olaylarin nasil gelistigini takip edebiliyorsun. Enfes dosyalar var burada...
Cem Küçük diye gazeteci sifatli bir yaratik var sahibinin sesi, iftara atmakta, arkasina saklandigi güce güvenin tehdit etmekle, laçkalasan adalet sisteminin kendisine aktardigi bilgileri kullanarak insanlari karalamakta. Geçen gün ÖÖ yalanlarinin mitingde anlatinca hiç utanmadan :
"...Beni madem yalanlıyorsunuz Sayın Özel bunları da yalanlayın. Madem yalansa tamam bir tane yakalıyorsun, ben de demiyorum ki 'bu doğru', arada insan yalan... şey ağzından bir şey kaçırabilir, doğru olmayabilir özür dilersin ve benzeri..."
deyivermis....
Iste videosu :
Iste RTE'nin onca sene sonra ülkeyi getirdigi hal...
Toutes les heures sont au format GMT + 2 Heures Aller à la page Précédente1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Page 11 sur 11
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum